Flufcopter

måndag, maj 29, 2006

HE lives again...

Kort notis om förträffliga saker att göra:

1. Ikläd dig skor som har den egenskap att man när man har dem på, äger hela världen (det finns faktiskt sådana, jag har ett par, de är väldigt praktiska).
2. Styr upp musik av AC/DC-slaget.
3. Gå ut och bland folk.
4. Slå på lurarna (tänk på att det är de första 30 sekunderna av låten som räknas) och le småtufft samtidigt som du går på ett relativt kaxigt sätt (det är mycket viktigt att man under steg 4 beter sig som att alla hör musiken som man lyssnar på!).
5. Gå till steg 1 (detta är förträffligt!!!).

Min något modesta cykel (av stadsmodell) förvandlas till ett mer eller mindre brutalt "åk" när jag genomför ovanstående procedur cyklandes... kalas!

Jag vet att Hest förmodligen menar att han har helt rätt och allt sådant där (beträffande flufcopters varande/beständighet) och det är väl inte helt omöjligt att det under den senaste månaden varit lite sisådär med storslagna publikationer. Flufcopter kan sägas halta en smula MEN, misströsta inte gott folk. När ni minst anar det står vi där, klädda i smoking med därtill hörande hög hatt och vupti vapti (bra dansk uttryck, se tidigare inlägg) så blir det fest!